Recoder rebrà la medalla d'or de la ciutat


Temes relacionats

Recoder marxa 'orgullós' i confia en la futura gestió de Conesa (29/des/10)


  • Comparteix:

El ple acorda concedir la medalla d'or de la ciutat a l'exalcalde i conseller, Lluís Recoder, després que s'hagi aprovat en la sessió extraordinària d'aquest dilluns. Es tracta d'un guardó que l'exalcalde rep amb 'responsabilitat' i 'compromís'. Alcalde durant tres mandats, Recoder també ha signat en el llibre d'honor del municipi.

L'exalcalde i actual conseller s'ha reunit amb l'alcaldessa i els membres del consistori després de signar en el llibre d'honor i s'ha fotografiat amb els que han estat regidors durant aquest mandat. En la intervenció posterior a la decisió de donar-li la medalla, Recoder ha manifestat la satisfacció d'haver treballat per a la ciutat des de l'alcaldia.

Lluís Recoder

Això m'obliga a ser digne pel que aquesta ciutat representa.


Recoder va ser elegit alcalde als comicis de 1999 i reelegit en dues ocasions, la darrera amb majoria absoluta. En els dos primers mandats, va governar amb el PP i ERC, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.