Reagrupament prepara la seva presència a Sant Cugat


  • Comparteix:

El líder de Reagrupament, Joan Carretero

El líder de Reagrupament, Joan Carretero

L'associació independentista Reagrupament preveu una trobada a Sant Cugat per reunir els membres de l'agrupació. Reagrupament, que compta amb una trentena de membres a la ciutat i més de 150 associats al Vallès Occidental, també preveu constituir una organització a la comarca. En l'acte de reunió a Sant Cugat, Reagrupament plantejarà les accions i els àmbits d'actuació de l'associació.

En la trobada, on no es descarta l'assistència del líder de Reagrupament, Joan Carretero, l'associació exposarà els seus objectius, que defineixen com a 'nacionals, transversals i independentistes'. Reagrupament, que es troba en plena fase d'organització, no contempla de moment, crear agrupacions locals ja que prioritzen actuar en àmbit nacional.

Un dels membres de Reagrupament, Ferran Pujol, explica quins són els objectius de l'associació.

Ferran Pujol

Els que sempre demanen que Catalunya accedeixi a llocs on no hi té dret com a comunitat autònoma. Si això volem, no cal esmerçar esforços. És més fàcil treballar directament per tenir un estat.


Pujol també ha destacat que Catalunya necessita tenir quotes de sobirania. L'associació independentista creu que cal posar fi als intents per accedir a competències que Catalunya, com a comunitat autònoma, no hi té dret i treballar directament per a tenir un estat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.