CiU-Actuem diu que Turu renuncia a un solar de l'Ajuntament per no voler determinar-ne l'ús en el conveni de cessió


Temes relacionats

Montserrat Turu acceptaria la cessió d'un solar a tocar del CAP per part de l'Ajuntament si s'hi inclou també l'aparcament ( 4/jun/09)


  • Comparteix:

CiU-Actuem, en roda de premsa

CiU-Actuem, en roda de premsa

CiU-Actuem lamenta que la presidenta de l'EMD rebutgi la cessió d'un solar de l'Ajuntament per no voler determinar a què destinarà aquell espai tal com reclama el consistori. Segons la coalició, Montserrat Turu prefereix ubicar uns jocs infantils en un solar de l'avinguda de Mas Fuster insegur per als menors en comptes d'ubicar-los al terreny que hauria cedit l'Ajuntament.

El solar en qüestió es troba a Can Cadena, a tocar del CAP, i havia d'acollir uns jocs infantils, segons CiU-Actuem, que hauria negociat la cessió quan formava part del govern valldoreixenc. La coalició acusa Turu de preferir instal·lar els jocs a un terreny 'perillós' al costat de la carretera de Vallvidrera per no voler determinar a què destinarà el solar en el conveni de cessió amb l'Ajuntament.

Escoltem la portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé.

Àngels Solé

No li agrada que Sant Cugat li demani a què destinarà el solar.


D'altra banda, CiU-Actuem torna a acusar Turu d'usar el butlletí públic 'InfoValldoreix' amb finalitats partidistes. Segons la coalició, el govern valldoreixenc ha fet servir la publicació per donar a conèixer el 'MésVDX', una revista de suport a la Candidatura de Progrés i Catalanista liderada per Turu. CiU-Actuem afegeix que al darrer 'InfoValldoreix' s'afirma que una de les darreres modificacions del Pla General Metropolità ha estat impulsada per l'EMD, tot i que, segons CiU-Actuem, aquesta administració no hi té competències.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja estem molt farts de la Turu i de tot el que te a veure amb ella.Per favor plegui i deixins en pau.

Anna. Enviat el 4/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.