Recoder rebutja assistir a la trobada amb alcaldes de Zapatero i la qualifica d'electoralista


  • Comparteix:

Recoder, en imatge d'arxiu

Recoder, en imatge d'arxiu

L'alcalde no assistirà a la reunió que aplegarà aquesta tarda el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i els alcaldes de pobles de més de 50.000 habitants de Catalunya per parlar del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). Lluís Recoder considera que 'no és moment de convocar a corre-cuita una reunió d'aquestes característiques en ple procés electoral'. Tot i això, l'alcalde està obert a reunir-se amb Zapatero per parlar del FEIL un cop superat el procés electoral.

Segons l'agència EFE, Recoder ha rectificat aquest dimecres la seva agenda per aquest dijous, que incloïa la seva presència a la reunió convocada per José Luis Rodríguez Zapatero amb alcaldes catalans, i ha decidit finalment plantar el president del govern.

En declaracions a Cugat.cat, Recoder ha dit que la convocatòria del president espanyol 'sona a improvisació' quan es convoca a pocs dies d'unes eleccions europees.

Lluís Recoder

No és una reunió oportuna a pocs dies de les eleccions europees.



Els alcaldes d'ICV i representants municipals d'ERC també s'han desmarcat de la reunió amb el president espanyol. Segons ha explicat el secretari de Política Municipal ecosocialista, Màrius Garcia, els alcaldes d'ICV 'estaran encantats' de tractar l'evolució del pla però 'quan no hi hagi campanya electoral'. Segons Garcia, 'és molt sospitós que es faci aquesta convocatòria precisament en ple procés electoral i a dia i mig d'acabar-lo'.

Zapatero participarà aquest dijous en un dinar organitzat pel Cercle d'Economia, que presideix Salvador Alemany. En el dinar, que es preveu a porta tancada segons informa el Cercle, també hi serà el president de la Generalitat, José Montilla.

A la tarda, el president del govern espanyol té prevista una reunió amb alcaldes catalans. L'objectiu és convocar els alcaldes dels municipis catalans de més de 50.000 habitants, segons han explicat fonts de l'Ajuntament de Barcelona. Es preveu que a la reunió es parli sobre l'evolució del FEIL.

Finalment, a les set del vespre, Zapatero té previst participar en l'acte central de campanya del PSC de les europees, que tindrà lloc al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.