Les JERC denuncien l'incompliment per part del govern del projecte del carnet cultural, pactat a les ordenances fiscals


Temes relacionats

Les JERC demanen un 'carnet jove cultural' per a la ciutat ( 1/oct/08)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, el portaveu de les JERC, Bernat Picornell, i el regidor d'ERC Toni Ramon

D'esquerra a dreta, el portaveu de les JERC, Bernat Picornell, i el regidor d'ERC Toni Ramon

Les JERC acusen l'equip de govern de no tirar endavant el projecte del carnet jove cultural, pactat amb el suport d'ERC a les ordenances fiscals. Les joventuts republicanes atribueixen a la manca d'interès i a la poca organització de la regidoria de Joventut l'incompliment d'aquesta proposta. Aquesta iniciativa preveu proporcionar descomptes a joves d'entre 14 i 30 anys en els equipaments culturals i esportius i en el transport públic.

Les JERC han denunciat l'estancament del projecte del carnet cultural, que es va acordar en l'aprovació de les ordenances fiscals del 2009. El grup municipal republicà ha subratllat la importància d'aquesta iniciativa, ja que facilitaria l'accés a activitats culturals i esportives entre el jovent. Les JERC consideren que cal fer difusió d'aquestes activitats entre els joves i que 'el cost econòmic no freni la cultura ni l'esport'.

El portaveu de les JERC, Bernat Picornell, exposa la queixa del grup municipal.

Bernat Picornell

Com sempre l'Ajuntament no dóna senyals de moure ni un sol dit. Aquest projecte està estancat. Nosaltres en denunciem l'incompliment.


Els republicans també han acusat la regidoria de Joventut de no mostrar cap mena d'interès per la proposta i de no prioritzar el públic juvenil.

La demanda per reactivar el carnet cultural forma part del 'Sant Cugat Inactiu', campanya de les JERC per denunciar, diuen, la manca d'interès de l'equip de govern per les polítiques juvenils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.