La regidoria de Joventut preveu posar en funcionament el carnet jove cultural el curs vinent


Temes relacionats

Les JERC denuncien l'incompliment per part del govern del projecte del carnet cultural, pactat a les ordenances fiscals ( 9/jun/09)


  • Comparteix:

Esther Salat en una imatge d'arxiu

Esther Salat en una imatge d'arxiu

La regidoria de Joventut considera que estan fora de lloc les crítiques de les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) per l''estancament' del projecte del carnet jove cultural. La titular de l'àrea, Esther Salat, ha avançat a Cugat.cat que la previsió és que aquest carnet estigui en funcionament de cara el curs vinent.

Les JERC han acusat aquesta setmana en roda de premsa l'equip de govern de no tirar endavant el projecte del carnet jove cultural, pactat amb el suport d'ERC a les ordenances fiscals. Les joventuts republicanes consideren que el projecte està parat per la manca d'interès i per la poca organització de la regidoria de Joventut.

La regidora de Joventut, Esther Salat, ha lamentat les declaracions i ha explicat que fa tres setmanes es van reunir amb representants d'ERC per tractar aquest tema.

Esther Salat

Lamentem el to de les declaracions tan pel que fa al projecte del carnet jove com pel que fa la tasca que fa la regidoria.


Aquesta iniciativa preveu proporcionar descomptes a joves d'entre 14 i 30 anys en els equipaments culturals i esportius i en el transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.