El PSC proposa celebrar un ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat abans d'acabar l'any


  • Comparteix:

Gausa, parlant durant la roda de premsa

Gausa, parlant durant la roda de premsa

El PSC proposa la celebració d'un ple extraordinari per analitzar l'estat de la ciutat abans que acabi l'any. Segons els socialistes, aquesta sessió plenària també serviria a les forces polítiques per exposar les seves visions del municipi en ple equador del mandat. El PSC presentarà aquesta proposta en forma de moció en el proper ple municipal.

Els socialistes recorden que ciutats com Terrassa, Granollers i Lleida han celebrat o celebraran plens extraordinaris d'aquestes característiques. En aquest sentit, el PSC assegura que aquest tipus d'iniciatives contribueix a enfortir el coneixement, la transparència i l'afecció entre la ciutadania.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, remarca que en el futur Reglament Orgànic Municipal (ROM) ja es contempla la celebració de plens extraordinaris per debatre sobre l'estat de la ciutat.

Salvador Gausa

El ROM contempla aquesta possibilitat pactada per tots els partits. Encara que el ROM no s'ha aprovat encara, es pot celebrar aquest ple.


Segons el PSC, el ple extraordinari també hauria de servir per fer balanç de l'estat en què es troben les més de 70 mocions aprovades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.