Massanés s'estrena al ple de dilluns amb una moció sobre el serveis de manteniment a la ciutat


  • Comparteix:

Roda de premsa d'incorporació de Jaume Masanés al partit

Roda de premsa d'incorporació de Jaume Masanés al partit

ICV-EUiA redistribueix les responsabilitats internes del grup municipal arran de la substitució d'Assun Reyes per Jaume Massanés. El polític independent assumirà a partir de dilluns les tasques relacionades amb Seguretat Ciutadana i Serveis Urbans, així com la participació als consells de districte de Mira-Sol i les Planes. Aquestes són totes les responsabilitats que tenia Reyes, amb l'excepció de l'àmbit de Polítiques Socials, que l'assumeix el portaveu de la formació, Xavier Boix.

Jaume Massanés s'estrenarà al ple d'aquest dilluns presentant una moció per millorar els serveis de manteniment de la ciutat. La rapidesa en la millora de les deficiències urbanes i en la resposta a les queixes dels ciutadans són els punts bàsics que contempla la moció.

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés mostra la seva satisfacció pel nou càrrec però destaca la importància de començar a treballar.

Jaume Massanés

El més important quan un entra és que comenci a treballar. Per això, presentarem ja una moció per potenciar el manteniment de la ciutat. Em fa molta il·lusió perquè és una moció de col·laboració.


La moció inclou la convocatòria de grups de treball amb la ciutadania perquè assenyalin mancances de manteniment, la creació d'un pla d'acció de gestió de les deficiències i una comissió de seguiment que controli el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.