El santcugatenc José Manuel Villegas dimiteix pel 'fracàs electoral' de Ciutadans


  • Comparteix:

Villegas va ser el responsable de la coalició de Ciutadans amb Libertas

Villegas va ser el responsable de la coalició de Ciutadans amb Libertas

El santcugatenc José Manuel Villegas ha dimitit aquest dimarts com a secretari de Relacions Institucionals de Ciutadans (C's). Villegas ha assumit personalment el 'fracàs' del seu partit a les eleccions europees celebrades aquest diumenge, i ha indicat que a partir d'ara les seves funcions es redueixen a les d'un militant de base.

Ciutadans es va presentar a les eleccions europees conjuntament amb Libertas i la coalició va aconseguir 22.805 vots a tot l'Estat espanyol, convertint-se en la dotzena força més votada.

José Manuel Villegas va ser el responsable de la negociació i coalició amb Libertas i, davant els resultats obtinguts, assumeix personalment el 'fracàs electoral' de Ciutadans. Són declaracions a Cugat.cat.

José Manuel Villegas

Sóc el responsable de la coalició que es va presentar. Creiem que no s'han aconseguit els objectius que preteníem i deixo el càrrec com a màxim responsable.


El polític santcugatenc ha atribuït els mals resultats electorals de Ciutadans a una suma de factors. Villegas ha apuntat a la dificultat de presentar una nova marca, els problemes de transfuguisme que s'han produït a Ciutadans i el discurs europeista del seu partit dins una campanya on bàsicament s'ha parlat de qüestions estatals.

Villegas també ha dimitit del seu càrrec com a membre del Consell Executiu al President i s'ha posat a disposició del partit en funcions de militant.




  • Comparteix:

COMENTARIS

el temps posa les coses al seu lloc. Aquest partit dedicat a fomentar l'odi s'havia d'acabar enfonsant

Ricard. Enviat el 10/jun/09


Ciutadans fue flor de un día por los apoyos que recibió de ciertos medios, a partir de ahora no hará más que bajar

andy. Enviat el 10/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.