S'obre el període d'inscripció per optar a un pis de la primera promoció de lloguer de Promusa


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder i el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, en la presentació dels pisos de lloguer de Promusa

L'alcalde Recoder i el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, en la presentació dels pisos de lloguer de Promusa

Des d'avui i fins el 19 de desembre ja es pot formalitzar la pre-inscripció per optar a un dels 40 pisos de la primera promoció d'habitatge de lloguer que construeix Promusa darrere el Monestir, al carrer Josefina Mascareñas. Els apartaments, que s'adjudicaran per sortieg el gener de l'any vinent, tenen entre una i dues habitacions i un preu que oscil·la entre els 165 i 220 euros.

La principal novetat és que el procés de pre-inscripció es pot fer, per primera vegada, a través de la web de Promusa que en el primer dia d'entrada en funcionament ja ha rebut nombroses sol·licituds.

Els adjudicataris dels apartaments, d'entre 43 i 57 metres quadrats, tindran un contracte per 5 anys improrrogable, de manera que es fomentarà la rotació dels pisos entre la gent jove de Sant Cugat. Segons ha explicat l'alcalde, la voluntat és donar una empenta als joves de la ciutat que volen emancipar-se:

Lluís Recoder

La intenció que tenim és poder resoldre el problema de l'habitatge de la gent jove de Sant Cugat i tenir un parc d'habitatges per resoldre allò que podriem dir el primer salt


Es passarà una enquestra entre tots els sol·licitants a partir de la qual l'Ajuntament vol conéixer les necessitats de la ciutat en matèria d'habitatge de lloguer i poder adequar l'oferta a la demanda.

Promusa té actualment en marxa la construcció de tres promocions més de lloguer que suposaran 43 habitatges més situats al centre de Mira-sol, a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i les antigues casetes dels mestres de la Floresta, de manera que es pugui extendre el lloguer també entre els districtes. Lluís Recoder ha explicat que s'ha optat per exigir 10 anys d'empadronament per afavorir que la gent jove de la ciutat es pugui quedar a Sant Cugat:

Lluís Recoder

Promusa procura donar més oportunitats a aquelles persones que estan més arrelades a la ciutat


Els requisits per sol·licitar un habitatge de lloguer són tenir entre 18 i 35 anys, tenir un mínim de 10 anys d’empadronament i que els ingressos anuals -individuals o conjunts- no superin els 2,75 vegades el salari mínim interprofessional. Es preveu que el març de l'any vinent els adjudicataris puguin entrar ja a viure en aquesta primera promoció de lloguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.