L'alcalde qualifica de lamentables els cartells de les JERC que titllen d'assassins el regidors del PP


  • Comparteix:

L'alcalde ha qualificat de lamentables els cartells enganxats per les Joventuts d'Esquerra en contra del PP ja que creu que traeixen el missatge de pau i convivència que reclama la ciutat. Lluís Recoder ha convidat Esquerra Republicana que demani perdó als regidors populars objecte de les desqualificacions.

Lluís Recoder ha fet retirar per part de la Brigada Municipal els cartells de les JERC en què s’acusava els regidors del PP a l’Ajuntament d’assassins.
L'alcalde ha qualificat aquest episodi de 'lamentable' i ha convidat Esquerra Republicana que demani excuses als membres del PP que s’han sentit ofesos amb els cartells:

Lluís Recoder

Fora bo que ERC demani excuses en aquestes persones


Aquestes accions, segons l’alcalde, trenquen qualsevol norma bàsica de convivència i respecte. En aquest sentit, Recoder ha afegit són contraris al missatge de pau que reclama la ciutadania.

Lluís Recoder

Defensar la pau vol dir també defensar la convivència


Lluís Recoder ha volgut subratllar que, tot i que ell mateix i la ciutat són contraris a la guerra tal i com expressen els cartells que pengen de la balconada dels consistori, no és admissible l'atac a persones que formen part d’una força política que pensa diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.