Jaume Massanés (ICV-EUiA) pren possessió del càrrec de regidor


Temes relacionats

Àssun Reyes (ICV-EUiA) deixa la política i cedeix la seva regidoria a Jaume Massanés (23/abr/09)


  • Comparteix:

El nou regidor Jaume Massanés en companyia de la ja exregidora Assun Reyes

El nou regidor Jaume Massanés en companyia de la ja exregidora Assun Reyes

Jaume Massanés ha jurat 'per imperatiu legal' el càrrec de nou regidor de la ciutat pel grup municipal d'ICV-EUiA, en substitució de la fins ara regidora Àssun Reyes. Massanés ha dit que entén la política com la vocació i la voluntat de servei públic i que s'esforçarà per fer la feina ben feta en benefici de tota la comunitat de Sant Cugat.

El nou regidor de la ciutat s'ha definit com un polític no-professional, defensor del diàleg, de la transparència i de la proximitat en el tracte. En el seu parlament de presa de possessió del càrrec, Massanés ha ressaltat que treballarà per tots i cadascun dels santcugatencs.


Jaume Massanés

Entenc la política com la vocació de servei públic i no m'empeny cap altra ambició que la de treballar per tota la comunitat.









El nou regidor ha destacat l'alt grau de coincidència entre les seves idees i el programa d'ICV-EUiA i n'ha ressaltat sobretot la qualitat humana dels seus membres.

Conscient de la majoria absoluta amb que compta CiU al govern municipal, ha explicat que pensa fer una oposició constructiva, establint ponts de diàleg però denunciant allò que cregui incorrecte. Massanés ha dit que un govern sense oposició és un govern al qual 'els errors els surten de franc'.

El nou regidor ha agraït la paciència i el suport de la seva família en aquesta nova etapa de la seva vida i ha tingut un record especial per Josep Casadellà, vocal de l'EMD de Valldoreix desaparegut desembre passat.

Massanés s'ha estrenat en el ple municipal presentant una moció, que finalment ha estat retirada, demanant la millora i la potenciació del servei de manteniment de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Enhorabona Jaume. Espero que ben aviat presenteu una moció per fer una consulta ciutadana sobre el dret d'autodeterminació. Arenys de Munt ja ho ha aprovat en l'últim ple. Molta sort !

Xavi. Enviat el 16/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.