ICV-EUiA celebra que s'elabori el Pla Local d'Habitatge


Temes relacionats

L'Ajuntament elaborarà el Pla Local d'Habitatge amb l'assessorament de la Diputació ( 9/jun/09)


  • Comparteix:

El portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix, en una imatge d'arxiu

El portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix, en una imatge d'arxiu

ICV-EUiA celebra que l'Ajuntament hagi decidit elaborar el Pla Local d'Habitatge. El portaveu ecosocialista ha destacat la importància d'aquest document que ha de definir les estratègies en matèria d'habitatge públic dels propers anys. Xavier Boix espera que l'equip de govern contempli un procés participatiu amb tots els agents implicats.

L'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per començar a elaborar el futur pla i, per això, la Junta de Govern Local ha encarregat l'estudi tècnic del document a la Diputació de Barcelona.

El portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix, valora molt positivament que es tiri endavant aquest projecte perquè era una de les condicions que van posar sobre la taula per aprovar els pressuposts d'aquest any.

Xavier Boix

Ho celebrem perquè era una de les condicions que vam posar per aprovar els pressupostos d'enguany.


Boix ha afegit que esperen que el pla contempli un procés participatiu tot i que l'equip de govern no té l'obligació de fer-ho. Segons Boix, d'aquesta manera es podran complir els objectius que estableix la Llei pel dret a l'habitatge, com el fet que l'any 2027 el 15% de les vivendes d'un municipi hagin de ser socials.

Es preveu que el futur Pla Local d'Habitatge de Sant Cugat es pugui aprovar al llarg de l'any vinent i que tingui una vigència de sis anys (2010-2016). La nova llei pel dret a l'habitatge, aprovada fa dos anys per la Generalitat, preveu que tots els municipis de més de 3.000 habitants disposin d'un Pla Local d'Habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.