El PSC es compromet a avançar el desplegament dels Mossos d'Esquadra al 2006


  • Comparteix:

El PSC es compromet a avançar al 2006 el desplegament dels Mossos d'Esquadra i a incrementar en 35, el nombre d'efectius de la policia local. En una visita a la comissaria del Cos Nacional de Policia, els socialistes han criticat la manca d'efectius i la precarietat en què treballen els agents dels cossos de seguretat.

Els socialistes creuen que l'actual dotació de policies és insuficient pel ritme de creixement de la nostra ciutat i pretenen incrementar en 35 els agents per millorar la seguretat. A més, assseguren que si guanyen les eleccions, el desplegament de la futura comissaria dels mossos serà a l'abril del 2006.
El PSC creu que a Sant Cugat manca una política de seguretat que tingui en compte les necessitats de la ciutat. Així ho afirma l'alcaldable socialista, Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

L'Ajuntament proporcionarà el sòl adequat per construir aquesta comissaria dels Mossos i aquesta haurà de ser una de les primeres decissions del nou equip de govern


En el seu pla d'actuació s'inclou la possibilitat d'integrar alguns dels policies locals en el cos dels mossos d'esquadra perquè puguin aportar la seva experiència i coneixement del territori. A més, també es compromet a proporcionar el sól adequat per construir la nova comissaria dels mossos d'esquadra. Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

Volem avançar el desplegament dels Mossos d'Esquadra al 2006


Els socialistes també han remarcat la necessitat de reorganitzar d'altres serveis de vigilància com els de protecció civil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.