Les JERC afirmen que no són seus els cartells que titllaven d'assassins els regidors del PP


Temes relacionats

L'alcalde qualifica de lamentables els cartells de les JERC que titllen d'assassins el regidors del PP (28/mar/03)

El PP troba lamentable el cartell de les JERC contra la guerra que ataca els edils populars (27/mar/03)


  • Comparteix:

Les Joventuts d'Esquerra Republicana han manifestat que els cartells apareguts els darrers dies a Sant Cugat on es titllava els regidors del PP d'assassins no són obra seva ni tampoc de cap persona d'Esquerra Republicana. Les JERC lamenten que aquests cartells hagin embrutat el nom i la imatge de la formació i creuen que s'ha aprofitat aquest episodi per desacreditar un partit, que, asseguren va en alça.

Toni Ramon, president de les JERC, ha explicat que els cartells han estat obra d'uns desconeguts que, falsejant el nom de les Joventuts d'Esquerra, han malmès la imatge de la formació. Tot i que es desconeix, a dia d'avui, l'artífex dels polèmics cartells, Ramon ha volgut subratllar que no han sortit de cap de les executives, ni d'Esquerra Republicana ni de les JERC:

Toni Ramon

Aquests cartells no han sortir ni des d'ERC ni des de les JERC


Els republicans lamenten que aquests cartells i algunes pintades s'hagin imputat a la seva formació i estan convençuts que des d'alguns partits s'ha volgut fer llenya de l'arbre caigut i criminalitzar les JERC. Segons Toni Ramon hi ha una voluntat expressa, des del PP, per minimitzar les mobilitzacions en contra de la guerra i exaltar els actes violents per desacreditar el moviment social contrari a la guerra:

Toni Ramon

Tot el moviment que hi hagut en contra de la guerra s'ha minimitzat, i en canvi els pocs actes violents ocorreguts s'han magnificat


Tant Esquerra com les JERC han subratllat que seguiran mostrant el seu rebuig a la guerra i la corresponsabilitat del PP en els atacs a l'Iraq de manera pacífica tal i com han vingut fent fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.