El PP reclama de nou que un carrer o plaça de la ciutat porti el nom del fundador de la Creu Roja


Temes relacionats

El PP proposa que Sant Cugat tingui un carrer amb el nom del fundador de la Creu Roja (16/gen/09)


  • Comparteix:

La portaveu del PP, Berta Rodríguez

La portaveu del PP, Berta Rodríguez

El PP recorda que aquest dimecres s'ha celebrat el 150è aniversari de la Creu Roja i que Sant Cugat encara no té un carrer o plaça amb el nom del fundador de l'entitat, tal com es va comprometre l'equip de govern. La portaveu popular critica la falta de responsabilitat de l'equip de govern i assegura que 'pretén boicotejar' les seves iniciatives.

El PP va proposar en el ple municipal de gener que un carrer o plaça de la ciutat portés el nom del fundador de la Creu Roja, Henry Dunant. Cinc mesos després els populars han tornat a reclamar aquest reconeixement.

Segons la portaveu del PP, Berta Rodríguez, l'equip de govern no es pren de manera seriosa les seves iniciatives i critica que, just quan aquesta setmana s'ha celebrat el 150è aniversari del naixement de la fundació Creu Roja, no s'hagi fet cap pas endavant en aquest sentit.

Escoltem Rodríguez durant la seva intervenció en el ple municipal de juny.

Berta Rodríguez

Vam retirar la moció del gener amb la condició que quan se celebrés el 150è aniversari hi hagués el nom a un carrer o plaça i volem saber quan es farà.






D'altra banda, Rodríguez també critica que l'equip de govern tampoc no ha fet cap pas per limitar la velocitat a la zona mirasolenca de l'avinguda del Baixador que conflueix amb l'autopista i l'entrada i sortida d'altres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.