L'alcalde demana al PP de Sant Cugat que es desmarqui d'Aznar en el tema de la guerra a l'Iraq


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde Lluís Recoder creu que el Partit Popular de Sant Cugat s'hauria de desmarcar del govern central en el tema de la guerra a l'Iraq per tranquil·litzar els ciutadans. Alhora, l'alcalde ha demanat a Esquerra Republicana que condemni obertament els cartells que titllaven d'assassins els regidors del PP local i n'aclareixi l'autoria. Els cartells estaven signats per les JERC de Sant Cugat. L'agrupació local d'aquesta organització ha desmentit que tingui res a veure amb els cartells, tot i que el seu secretari nacional d'organització ha justificat l'acció i n'atribueix l'autoria a les JERC santcugatenques.

L'alcalde ha assegurat que està estudiant la proposta que la JNC li va fer, demanant que trenqués el pacte de govern amb el Partit Popular. Lluís Recoder ha dit, però, que seria convenient que els populars escoltessin la posició dels santcugatencs i es desmarquessin del partit a nivell estatal en el tema de la guerra:

Lluís Recoder

Seria bo per la traquilitat dels ciutadans de Sant Cugat que hi haguès un desmarcament clar del PP d'aquí respecte de la posició del seu partit a nivell estatal


D'altra banda, Recoder s'ha referit als cartells en què es titllava d'assassins els regidors del PP a Sant Cugat. Tot i que les JERC de Sant Cugat van desmentir tenir qualsevol relació amb aquestes pancartes, el secretari d'organització de les JERC ha escrit una carta al Periódico on justifica aquests cartells i n'atribueix l'autoria al partit. Davant aquests fets, Recoder ha demanat a Esquerra que aclareixi la seva postura sobre aquests cartells:

Lluís Recoder

El que li demano a ERC és que aclareix els fets i que en prova de la convivència a la nostra ciutat condemni clarament aquesta acció


Recoder ha reiterat, en tots dos casos, que aquests aclariments servirien per asserenar els ànims dels santcugatencs davant el conflicte de l'Iraq.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.