El cap d'àrea de gestió de Serveis Urbans nega que limiti la llibertat d'expressió dels treballadors


  • Comparteix:

A la dreta de la imatge s'observa un cartell en contra la guerra penjat a les oficines de l'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament

A la dreta de la imatge s'observa un cartell en contra la guerra penjat a les oficines de l'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament

El cap d'àrea de gestió de Serveis Urbans, Jesús Rico, ha negat que s'estigui limitant la llibertat d'expressió dels treballadors per manifestar-se contra la guerra. Rico ha desmentit les acusacions d'UGT, assegurant que només es va retirar una pancarta del vestíbul d'entrada i es va indicar a un treballador que utilitzés els espais previstos pels comunicats.

Rico ha explicat que, a molts punts de l'àrea de Serveis Urbans, hi ha cartells contra la guerra i convocatòries per participar a les aturades i concentracions per la pau. Jesús Rico lamenta que una acció puntual, que pretén seguir el què s'ha consensuat amb els treballadors per evitar confrontacions, s'utilitzi contra la seva persona:

Jesús Rico

Tenen total llibertat per penjar i dir el que volen sempre que es faci amb respecte i als llocs adients


El cap d'àrea ha assegurat que molts treballadors li han fet costat i han enviat e-mails ratificant la seva llibertat d'expressió sobre la guerra. Rico també ha desmentit el sindicat UGT, que negava que l'edifici comptés amb taulells d'anuncis, i ha explicat que la pancarta es va retirar del vestíbul perquè ocupava un espai molt representatiu:

Jesús Rico

La pancarta de grans dimensions estava col·locada al punt d'entrada de l'àrea obstaculitzant el pas cap a l'exterior


Des de l'Ajuntament s'ha confirmat que els anuncis i convocatòries dels sindicats s'han de penjar als taulells d'anuncis. Excepcionalment, el consistori ha permès que les mostres de rebuig a la guerra, amb fulls o amb enganxines, es puguin col·locar a altres llocs de treball de l'Ajuntament , però NO als vestíbuls o zones d'atenció al ciutadà. Segons el consistori, la representació institucional de l'Ajuntament contra la guerra queda prou clara amb la pancarta del balcó de la casa consistorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.