CiU demanarà al Parlament un replantejament del preu dels FGC i més recursos per netejar Collserola


Temes relacionats

Llum verda del Parlament a la conversió de la carretera de Rubí en via urbana (10/jul/09)

CiU preguntarà al Parlament sobre els efectes de la ventada a Collserola i sobre el futur hospital de referència (24/mar/09)

CiU demana la zona 1 dels FGC per a Sant Cugat (23/mar/09)


  • Comparteix:

Joan Recasens

Joan Recasens

CiU portarà al Parlament dues propostes de resolució sorgides de la secció local de la federació. La primera, que es tramitarà amb caràcter d'urgència, busca que el govern incrementi els recursos humans destinats a netejar els boscos de Collserola dels efectes de la ventada. La segona, que es tramitarà després de l'estiu, demanarà que es replantegin les tarifes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

El grup municipal de CiU ha elaborat dues propostes de resolució sobre qüestions que afecten Sant Cugat. Les propostes seran presentades en futures comissions parlamentàries amb l'objectiu que s'acabin votant en sessió plenària.

La primera proposa que el govern augmenti el nombre de persones destinades a la neteja dels boscos de Collserola per reduir el risc d'incendis de cara a l'estiu.

Segons ha explicat el portaveu de la secció local de CiU i diputat al Parlament Joan Recasens, aquesta proposta de resolució és fruit d'una pregunta que ja van fer al conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, la resposta del qual no els va satisfer.

Escoltem Recasens.

Joan Recasens

La resposta del conseller és que s'incorporaran treballadors de Mataró, i que la majoria de superfície de Collserola és de propietat privada.


La segona proposta de resolució, que probablement no es podrà presentar en comissió parlamentària fins al setembre, persegueix que el govern es comprometi a revisar el sistema tarifari dels FGC.

L'objectiu final d'aquesta revisió, segons Recasens, és que Sant Cugat s'inclogui a la zona 1 i que els joves i les famílies nombroses puguin obtenir descomptes en els títols de transport més utilitzats, com són la T-10 i la T-50/30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.