Aznar mostra un vídeo per denunciar agressions en el qual apareixen membres del CASC


  • Comparteix:

El membre de Col·lectiu Antimilitarista i antic coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa de Sant Cugat, José Fernando Mota, apareix en un vídeo elaborat pel PP en què es denuncien els actes de boicot i agressions sofertes per membres i seus del PP a tot l'Estat. Segons Mota, aquest vídeo no és més que un intent de criminalitzar els moviments socials contraris a la guerra.

Les imatges no corresponen a cap agressió, sinó a un intent de boicot, organitzada per Maulets i el CASC, d'una conferència organitzada pel PP a la Casa de Cultura el passat mes de febrer. Aquesta imatge forma part d'un vídeo on el Partit Popular pretén visualitzar els atacs que estan patint les seves seus i algun dels seus membres arreu de l'Estat arran de la seva posició a la guerra de l'Iraq.

Segons José Fernando Mota, aquest vídeo és un intent 'groller' de criminalitzar els moviments socials contraris a la guerra:

José Fernando Mota

Aquest intent de criminalització ja l'hem viscut


Mota creu que el PP està demostrant el seu nerviosisme i que utilitza mètodes més propis de l'època de Goebbels per intentar distreure l'atenció de l'opinió pública. El membre del CASC creu que els populars no han après a pair la divergència ni la diversitat d'opinions.

El PP, per la seva banda, ha dit que les imatges d'alguns santcugatencs en aquest vídeo no són representatives de la ciutadania. La presidenta del PP, Berta Rodríguez, està convençuda que els autors d'aquesta mena d'actes, diu, es desacrediten per ells mateixos:

Berta Rodríguez

La seva manca de tolerància queda reflexada


José Fernando Mota ha reiterat que es tractava d'un acte pacífic per alçar la veu en contra de la guerra, uns dies abans de l'inici dels bombardejos. Tot i la seva indignació per la producció d'aquesta filmació, Mota ha deixat clar que seguirà manifestant-se en contra de la invasió a l'Iraq, mal que li pesi als que han donat suport a aquesta acció bèl·lica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.