Lluís Recoder celebra els seus 10 anys com a alcalde en un sopar amb Artur Mas


  • Comparteix:

Investidura de Recoder com a alcalde

Investidura de Recoder com a alcalde

Lluís Recoder celebra avui els seus 10 anys com a alcalde de Sant Cugat. Un sopar al restaurant Can Cabassa servirà per celebrar l'efemèride i fer balanç d'aquest període de la seva carrera política. L'acte comptarà amb la presència del president de CiU, Artur Mas, així com altres dirigents de la federació nacionalista.

L'acte reunirà aquesta nit unes 400 persones, entre representants del teixit cultural, esportiu i social de la ciutat. El sopar, organitzat per la secció local de CiU, comptarà a més amb personalitats com el president de la federació nacionalista, Artur Mas, i els diputats Carles Campuzano, Josep Rull i Toni Castellà, entre d'altres. Els regidors que han format part dels diferents equips de govern de Recoder també hi seran presents. Tots ells acompanyaran Recoder, que farà un repàs a la seva trajectòria i a la seva tasca al capdavant de l'alcaldia de Sant Cugat.

Lluís Recoder, advocat de professió, pertany a CDC des de 1976. El seus primers càrrecs van ser com a secretari i president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de 1986 a 1991. Durant 13 anys va exercir de diputat a Madrid i de 1999 a 2006 al Parlament de Catalunya, tot i que va renunciar aquell novembre per dedicar-se exclusivament a l'alcaldia.

El 3 de juliol de 1999 va ser investit alcalde per primera vegada. Lluís Recoder ha revalidat el càrrec dues vegades més, l'última aconseguint la majoria absoluta, amb 14 regidors de CiU al consistori. Durant aquests 10 anys, Recoder ha liderat projectes de ciutat com la vianantització del centre, la construcció de noves centralitats als nous barris de la ciutat, l'impuls a la promoció d'habitatge protegit a través de Promusa i la requalificació de Torre Negra com a sòl no urbanitzable, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.