Berta Rodríguez finalitza el seu mandat al capdavant del PP del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Berta Rodríguez, en imatge d'arxiu

Berta Rodríguez, en imatge d'arxiu

El regidor de Ripollet Pere Calviño ha substituït la santcugatenca Berta Rodríguez en la presidència del PP del Vallès Occidental. Rodríguez ha valorat positivament els seus tres anys de mandat que han servit per incrementar el número de juntes locals i el de vots a la comarca.

La ja expresidenta comarcal ha destacat que calia donar pas a una nova cara un cop finalitzat el seu període de presidència per seguir liderant el projecte del PP al Vallès Occidental.

Berta Rodríguez

El balanç de la meva presidència ha estat positiu i el relleu no és més que donar l'oportunitat a gent més més jove.




Rodríguez ha agraït el suport que li van donar en el seu moment Josep Piqué i Dolors Montserrat per liderar la delegació vallesana del PP i ha recordat que només abandona la presidència i no pas la junta comarcal.

Berta Rodríguez

Vull agraïr la confiança que em van donar Josep Piqué i Dolors Montserrat per tirar endavant el projecte popular de la comarca.





Rodríguez ha destacat també la tasca dels seus companys de junta durant aquest tres anys com el mateix Pere Calviño, Patrícia Martínez i Mònica Álvarez, entre altres. El nou president arriba al càrrec amb el consens de tots els municipis de la comarca.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.