El PSC treu el finançament al carrer


Temes relacionats

El PSC es felicita pel pacte de finançament entre el Govern i Madrid (14/jul/09)

PSC, ICV i ERC fan pinya a Sant Cugat a favor del nou pacte de finançament (15/jul/09)


  • Comparteix:

Apropar als ciutadans el nou model de finaçament. Aquest ha estat l'objectiu dels socialistes santcugatencs, que han instal·lat aquest dissabte a Quatre Cantons una carpa des d'on informar i repartir material de marxandatge del partit. El PSC vol trencar així la llunyania que sovint hi ha entre la ciutadania i la matèria de finançament.

No hi han faltat globus amb les sigles del partit ni plantes com a obsequi. Però l'objectiu del PSC aquest dissabte ha estat divulgar el nou model de finançament i els beneficis que, segons el partit, aportarà a Catalunya. Els militants han ofert fulletons informatius i han explicat als vianants l'augment d'ingressos que el nou model aportarà als comptes catalans.

El president de la secció local del PSC, Ferran Villaseñor, assegura que l'objectiu de la campanya és fer comprensible l'acord de finançament als santcugatencs.

Ferran Villaseñor

Els polítics ens hem d'allunyar dels discursos i hem de parlar més amb la gent. La campanya del PSC vol escurçar la distància entre els polítics i els ciutadans.


La majoria dels ciutadans consultats per Cugat.cat reconeixen que el finançament és tema complex, que cal ser divulgat.

Ciutadans

Sovint no ens preocupa perquè no són diners que arriben directament. / Si ens informen, ho entendrem millor. / Interessa perquè a vegades hem sentit que donàvem més del que rebíem.











El PSC ha celebrat la jornada de divulgació en un total de 220 municipis catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.