L'equip de govern defensa la gestió del manteniment de la ciutat


  • Comparteix:

Un dels equips de neteja de la ciutat

Un dels equips de neteja de la ciutat

L'equip de govern assegura que es fa una bona feina en el manteniment de la ciutat, tot i que es treballa per millorar-lo. D'aquesta manera, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha argumentat el rebuig a una moció d'ICV-EUiA en la qual es demanava un Pla d'Acció de Manteniment de la ciutat. Amb el suport d'ERC, PSC i ICV-EUiA, el text considera que el manteniment actual és insuficient i que es triga molt a solucionar problemes habituals en el paviment, l'arbrat, la il·luminació, el clavegueram i la neteja, entre d'altres.

La moció, que finalment ha estat rebutjada per 12 vots en contra, dues abstencions i set vots a favor, considera que cal la creació de diversos documents per la millora i la potenciació del manteniment. A més, proposa que la redacció d'aquests documents compti amb el suport de les associacions veïnals, els districtes i les entitats implicades.

Segons el regidor d'ICV-EUiA, Jaume Massanés, la gestió del manteniment de la ciutat és millorable i es tracta d'una petició habitual de la ciutadania i les associacions de veïns.

Jaume Massanés

La impressió general és que el servei de manteniment és insuficient i millorable. S'ha de potenciar.



De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha defensat la feina feta des de la seva àrea.

Cristina Paraira

Sempre hi ha coses que no es solucionen. També podem ensenyar totes les coses que es solucionen. No és desídia.





Paraira ha admés que encara hi ha feina per fer, però que per això s'està treballant en diferents document per marcar les línies d'actuació del manteniment de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.