Pasqual Maragall anuncia en un acte al Teatre-auditori que crearà una conselleria d'Educació


  • Comparteix:

Pasqual Maragall a l'acte celebrat pel PSC al Teatre-auditori de Sant Cugat

Pasqual Maragall a l'acte celebrat pel PSC al Teatre-auditori de Sant Cugat

El líder del PSC , Pasqual Maragall, ha anunciat a Sant Cugat la creació d'una conselleria d'Educació si els socialistes arriben a la presidència de la Generalitat. Maragall ha assegurat que el seu compromís amb l'educació és l'eix central de les polítiques que impulsaria el nou govern català.

Els socialistes han assegurat que la societat del segle XXI reclama ciutadans ben preparats i qualificats, i per això proposen crear una conselleria d'educació que acompanyaria els catalans des de l'escola bressol a la formació continuada. El PSC proposa ampliar la dotació d'Ensenyament en 680 milions d'euros, i impulsar cinc acords entre l'administració catalana i els agents educatius. Aquest contracte col·lectiu permetrà, segons Maragall, arribar a un ensenyament de qualitat:

Pasqual Maragall

Podem fer de l'escola de Catalunya allò que va ser a principis del segle XX


L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, ha reiterat les seves propostes per l'educació a Sant Cugat, assegurant que l'ensenyament és la primera de les seves prioritats. Menéndez ha afegit que la seva acció de govern vol aconseguir el millor de l'educació pública:

Jordi Menéndez

Vull ser un alcalde que cuidi i s'ocupi dels petits detalls que fan possible que la nostra escola pública sigui de qualitat


Unes 500 persones, moltes d'elles vinculades a la comunitat educativa catalana, han seguit les propostes de Pasqual Maragall en l'àmbit educatiu. El portaveu del grup socialista al parlament, Joaquim Nadal i la diputada Assumpta Baig han desgranat també alguns dels compromisos del PSC per millorar l'educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.