Lluís Recoder no es veu com a substitut d'Artur Mas tant si aquest és president com si no


  • Comparteix:

Recoder al plató de Cugat tv

Recoder al plató de Cugat tv

Lluís Recoder continua mostrant-se prudent sobre el seu futur polític. L'alcalde i dirigent de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) assegura que la seva prioritat és que Artur Mas es converteixi en president de la Generalitat, i en el cas que s'hi converteixi, Recoder no es veu com el seu possible successor, ja que creu que seria algú més jove. Pel que fa a la possibilitat de convertir-se en conseller d'un futur Govern de CiU, Recoder aposta per un grup de consellers sorgits de la societat civil, com va fer Jordi Pujol amb el seu primer govern, l'any 1980. Escolta l'alcalde a Cugat tv

Durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat, Lluís Recoder ha parlat extensament del seu futur polític i el del seu partit. Pel que fa a la seva carrera com a alcalde, càrrec que ja fa deu anys que ostenta, assegura que encara no ha decidit si es presentarà a les properes eleccions municipals, d'aquí dos anys.

A nivell nacional, Recoder afirma que no té cap intenció de substituir el president de CiU, Artur Mas, i afegeix que si Artur Mas acaba tenint un successor com a president de la Generalitat, el més normal seria que fos algú més jove.

Lluís Recoder

El meu objectiu és que Artur Mas sigui president. I si l'Artur és president, qui el succeeixi haurà de ser una persona d'una altra generació.


Responent a la pregunta sobre si formaria part d'un futur govern de CiU a la Generalitat, Recoder declina entrar en 'especulacions', però opina que en la situació actual el més raonable seria un govern format no per homes del partit, sinó per especialistes en cada àmbit.

Lluís Recoder

Si CiU governa, haurem de fer un govern molt obert a la societat, format pels millors, amb gent de la societat civil.






Des de l'últim congrés de CDC, Lluís Recoder forma part de la direcció del partit, on és president de la Comissió Nacional de Política Municipal i membre del Comitè Executiu Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.