La nova presidenta del PP té per objectiu que 'no es torni a marginar' el seu partit


  • Comparteix:

Torrijos substitueix Berta Rodriguez al capdavent del PP local

Torrijos substitueix Berta Rodriguez al capdavent del PP local

Ana Maria Torrijos ha pres el relleu de Berta Rodríguez al capdavant del Partit Popular (PP) de Sant Cugat. La nova presidenta ha assegurat que darrerament 's'ha intentat arraconar el PP acusant-lo de partit anticatalà' i, per això, s'ha marcat com a objectiu que aquest tracte 'no es torni a repetir'. Torrijos ha indicat que treballarà per millorar la seguretat ciutadana i potenciar els serveis als districtes de la ciutat.

Ana Maria Torrijos ha assumit el lideratge del partit amb el 100% dels vots de la militància santcugatenca. Segons la nova presidenta, aquest resultat li donarà seguretat alhora de prendre decisions.

La nova responsable ha destacat la tasca de la seva predecessora, Berta Rodríguez, de la qual ha assegurat que 'ha lluitat molt' per Sant Cugat en unes condicions difícils. Torrijos recorda la presentació d'una moció a un ple municipal on s'acusava el PP de partit anticatalà.

En declaracions a Cugat.cat, la presidenta del PP ha explicat que el seu partit no mereix aquest tracte. Torrijos ha assegurat que durant el seu mandat intentarà que 'no es torni a repetir aquesta marginació' i exigirà que tota crítica fora de lloc sigui ràpidament rectificada.

Ana Maria Torrijos

Intentarem que no es margini el Partit Popular. Això no es pot tornar a repetir i les crítiques fora de lloc han de ser ràpidament rectificades.


Torrijos ha indicat que centrarà la seva feina en els districtes, on assegura que manquen serveis necessaris per aconseguir 'una vida ciutadana de gran qualitat'. La nova presidenta del PP també ha explicat que col·laborarà amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra perquè Sant Cugat sigui una ciutat allunyada de la delinqüència, ja que un dels seus principals objectius és la seguretat ciutadana.

Ana Maria Torrijos

La seguretat ciutadana ens preocupa i volem que disminueixin els atracaments a les cases que hem patit darrerament a Sant Cugat.



Torrijos s'ha mostrat convençuda que a les eleccions municipals del 2011 el seu partit incrementarà els actuals dos regidors que tenen al consistori santcugatenc.



Ana María Torrijos va entrar en el món de la política a través del Partit Liberal abans de la seva fusió amb el PP. Des d'aleshores, ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins el partit. També ha col·laborat amb moviments ciutadans com Professors pel Bilingüisme, el Foro de Ermua i la plataforma 'Basta Ya'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Basta ya, Foro Ermua, profesores por el bilinguismo... deu n'hi do quin expedient té la tiparraca aquesta! Berta, et trobarem a faltar. Esperem que la senyora Torrijos s'esforci per fer tantes xorrades i animalades com tu!

Genís. Enviat el 28/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.