Deu joves santcugatencs participaran al Fòrum Internacional del Parlament Europeu per a Joves


  • Comparteix:

Imatge d'una sessió anterior de l'organització

Imatge d'una sessió anterior de l'organització

Una desena de santcugatencs, integrants de la secció estatal del Parlament Europeu per a Joves, participaran a partir de dimecres que ve al Fòrum Internacional que l'organització celebrarà a Girona. La trobada agruparà joves de 25 països europeus i tindrà com a eix central activitats relacionades amb l'any europeu de la Creativitat i la Innovació. El congrés, sota el nom d'Iberian Forum '09, s'allargarà fins el dia 20.

La participació santcugatenca al fòrum, formada per deu joves entre organitzadors i delegats, pretén conscienciar la població de la importància de les decisions que es prenen al Parlament Europeu. Així ho explica la presidenta de la secció estatal, la santcugatenca Cristina Mont.

Cristina Mont

Sovint la població no és conscient que al Parlament Europeu es prenen decisions rellevants per la vida quotidiana. L'objectiu és donar aquesta sensació a la gent i que a més en puguin opinar.



Les temàtiques a posar en comú pels 170 joves europeus assistents al fòrum giren entorn l'any europeu de la Creativitat i la Innovació. Mont destaca alguns dels temes que es tractaran a Girona.

Cristina Mont

Tractarem temes com la nova llei de l'avortament i el Pla de Bolonya, sempre enfocats a nivell europeu.





L'Iberian Forum '09 és el primer congrés internacional que organitza l'entitat juvenil a l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.