La CUP se solidaritza amb el detingut per presumptament cremar una pantalla gegant


  • Comparteix:

Logotip de la formació

Logotip de la formació

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sant Cugat s'uneix a les protestes contra l'acusació del militant terrassenc Jaume Soler, detingut per una presumpta relació amb la crema d'una pantalla gegant que retransmetia un partit de la selecció espanyola a Terrassa. L'agrupació denuncia que l'acusat, ara en llibertat amb càrrecs, va patir una forta repressió per part dels Mossos d'Esquadra en el moment de la seva detenció. La formació ha qualificat el cas com una 'agressió contra l'esquerra independentista local i nacional'.

El membre de l'agrupació Endavant (OSAN) de Terrassa i militant de la CUP, Jaume Soler, ha estat detingut aquest dilluns a Vilanova i la Geltrú com a presumpte responsable de la crema de la pantalla gegant que retransmetia un partit de la selecció espanyola de la Copa Confederacions a Terrassa i d'un delicte de desordre públic. Els fets van tenir lloc el 20 de juny a la plaça de l'ajuntament de la localitat vallesana. Soler es troba des d'aquest dimarts en llibertat amb càrrecs per un delicte de danys per manca de proves.

El mateix dia de la posada en llibertat de Jaume Soler, diversos integrants de la CUP s'han concentrat a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú, on el terrassenc estava cridat a declarar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.