Recasens (CiU) augura pocs usuaris de la T-12 en no formar part Sant Cugat de la zona 1 de transport


  • Comparteix:

Recasens, en imatge d'arxiu

Recasens, en imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde de Presidència i regidor de CiU, Joan Recasens, augura que pocs santcugatencs tramitaran una targeta T-12, ja que Sant Cugat no forma part de la zona 1 del transport públic, on s'inclou Barcelona. Segons Recasens, pocs menors de 12 anys, als quals es dirigeix el nou títol, es desplacen a municipis veïns com Cerdanyola, Rubí i Sabadell per anar a classe.

La targeta T-12 permetrà als infants de quatre a 12 anys viatges il·limitats d'una zona en els mitjans de transport integrats per 35 euros a partir del 14 de setembre. Amb aquest títol, els santcugatencs d'aquestes edats es podran desplaçar a ciutats veïnes com Rubí, Sabadell i Sant Quirze, entre altres, però no a Barcelona, ja que la capital forma part de la zona 1 del sistema tarifari integrat i no de la 2, de la qual forma part Sant Cugat. Per això, Recasens creu que la T-12 tindrà un impacte reduït a Sant Cugat, ja que, assegura, la majoria d'infants santcugatencs que estudien fora del municipi ho fan a Barcelona i no a ciutats de la zona 2. Són declaracions del tinent d'alcalde a Cugat.cat.

Joan Recasens

Si forméssim part de la primera corona, seria una targeta que tindria usuaris. En l'actual situació, crec que no en tindrà gaires perquè els viatges escolars són majoritàriament a Barcelona.



La T-12 tindrà una validesa de 16 mesos. Per obtenir el títol en municipis de la segona corona com Sant Cugat, es podrà fer el pagament de 35 euros pel Servicaixa i s'haurà d'enviar a un apartat de correus la sol·licitud, la fotocòpia del carnet d'identitat del nen i el comprovant del pagament de la T-12. Es poden obtenir les sol·licituds a estancs, estacions d'autobusos i a oficines d'atenció a l'usuari de les empreses de transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.