La lluita contra la crisi: principal objectiu del govern local per al curs 2009-2010


  • Comparteix:

Recoder, als estudis de Cugat.cat

Recoder, als estudis de Cugat.cat

Combatre els efectes de la crisi i fer de Sant Cugat un espai de recuperació econòmica són els principals objectius de l'equip de govern per al nou curs polític. En declaracions a Cugat.cat, l'alcalde, Lluís Recoder, diu que la ciutat està preparada per afrontar aquesta situació, tot i que anuncia que s'haurà d'estrènyer el cinturó.

La lluita contra la crisi es basarà en dues estratègies, segons Recoder. D'una banda, es reforçaran les polítiques socials per protegir els sectors més afectats pel context econòmic tal com va recollir l'actual pressupost local. De l'altra, es potenciarà Sant Cugat com a punt de recuperació econòmica amb l'aposta per la implantació de sectors de valor afegit a la ciutat.

Ho resumeix Recoder en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Intensificarem les polítiques de cohesió social i potenciarem Sant Cugat com a espai de recuperació econòmica.


Recoder també ha advertit dels continuats problemes de finançament que pateixen els ajuntaments i n'ha demanat un nou model tal com contempla el nou Estatut. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que els municipis es troben en una situació delicada, ja que han perdut ingressos per la frenada de la construcció i perquè l'any vinent el govern espanyol reduirà les transferències als consistoris.

Segons Recoder, aquesta situació no serà tan crítica a Sant Cugat com a altres localitats perquè en anteriors exercicis es va optar per una política austera que ara permet afrontar la crisi. Tot i això, l'alcalde ha remarcat que l'Ajuntament s'haurà d'estrènyer el cinturó.

Lluís Recoder

Tothom s'haurà d'estrènyer el cinturó i això es notarà: segur que no podrem fer coses que fins ara hem fet.




L'alcalde s'ha reincorporat oficialment aquest dimarts al capdavant de l'Ajuntament després de les vacances d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.