L'executiva nacional d'ERC donaria suport al grup municipal republicà per organitzar una consulta popular sobre la independència


  • Comparteix:

La direcció nacional d'ERC donaria suport al grup municipal republicà si finalment intenta promoure una consulta popular sobre la independència de Catalunya a la ciutat. Ho ha confirmat el diputat al Parlament de Catalunya de la formació Xavier Vendrell aquest dijous al vespre a Valldoreix en un sopar comarcal d'ERC amb motiu de la Diada Nacional.

Prop d'un centenar de persones s'han reunit al restaurant del Casal de Cultura de Valldoreix en un sopar comarcal d'ERC obert a la ciutadania. El diputat al Parlament Xavier Vendrell ha recordat el caràcter reivindicatiu de la Diada, que ha explicat que aquest any és especial per la consulta popular sobre la independència de Catalunya a Arenys de Munt.

Precisament, Vendrell ha confirmat que el grup municipal de la formació té tot el suport de l'executiva nacional si finalment intenta organitzar una consulta popular a la nostra ciutat. L'escoltem en declaracions a Cugat.cat.

Xavier Vendrell

Un dia el nostre poble anirà a les urnes a decidir el seu futur, per tant, aquestes iniciatives en l'àmbit local benvingudes siguin.


En el seu discurs, Vendrell ha explicat que creu que és un moment on cada vegada més catalans són conscients que l'única solució que té Catalunya davant l'actitud de l'Estat espanyol és l'autodeterminació.

El grup Els incombustibles ha tancat la nit republicana. La formació participa com sempre activament de la Diada amb l'ofrena floral aquest divendres a les deu del matí a la plaça de Rafael Casanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.