CiU descarta apujar els impostos municipals per superar la crisi


  • Comparteix:

El portaveu municipal de CiU, Joan Recasens, descarta haver d'apujar els impostos municipals per fer front a la difícil situació financera de l'Ajuntament. En una entrevista a Cugat.cat, Recasens ha dit que Sant Cugat es troba en una situació econòmica més sòlida que altres municipis i s'ha compromès a fer 'tot el possible per evitar que la crisi recaigui sobre els ciutadans'.

Les mesures per superar la crisi econòmica seran la prioritat del nou curs polític per al grup municipal de CiU, que ocupa el govern municipal amb majoria absoluta. El portaveu del grup, Joan Recasens, ha explicat que l'Ajuntament centrarà els seus esforços en la recuperació de l'activitat econòmica i en l'atenció als sectors socials més desafavorits. A més, Recasens ha descartat una apujada d'impostos.

Joan Recasens

Farem tot el possible perquè la crisi no recaigui en els ciutadans. L'Ajuntament no està en la mateixa situació que altres municipis i podem aguantar raonablement.


El portaveu de CiU ha qualificat de 'pedaç' el segon Fons Estatal d'Inversió Local anunciat pel president del govern espanyol i ha reclamat que se solucioni d'una vegada per totes el finançament dels ens locals. A més, ha reclamat que es deixi en mans dels municipis la distribució dels fons estatals entre inversions i despeses ordinàries.

Recasens s'ha mostrat obert a tornar a negociar els pressupostos municipals amb els grups de l'oposició i, en aquest sentit, ha assegurat que tot i la majoria absoluta de CiU, el seu grup ha augmentat aquest mandat el diàleg amb la resta de forces.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.