L'Ajuntament tramitarà de nou la modificació del PGM a Can Marcet i acusa Núñez d''obstruccionisme'


Temes relacionats

El TSJC anul·la la modificació del PGM a Can Marcet que havia de permetre la implantació de Laboratoris Esteve (22/set/09)


  • Comparteix:

Mercè Conesa

Mercè Conesa

L'Ajuntament tramitarà de nou la modificació del Pla General Metropolità (PGM) a l'àmbit de Can Marcet després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que l'anul·la per defectes en el procediment. El consistori acusa Núñez i Navarro, actor de la demanda, d''obstruir judicialment el planejament urbanístic general del municipi', ja que aquest grup immobiliari no té interessos particulars a la zona.

L'Ajuntament acusa Núñez i Navarro de perseguir judicialment la política urbanística del municipi a causa de la defensa que el consistori fa de l'àmbit de la Torre Negra, on el grup pretén urbanitzar. Segons l'Ajuntament, aquest grup immobiliari obstaculitza una bona part de les actuacions de desenvolupament urbanístic de Sant Cugat, encara que aquestes suposin la creació d'equipaments i habitatge social, com és el cas de la modificació del PGM al sector de Can Marcet.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, defensa el benefici de l'operació, tot i la sentència judicial. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Defensem aquesta modificació perquè té benefici per a la ciutat.


En concret, el TSJC ha anul·lat la modificació del PGM a Can Marcet ja que entén que l'Ajuntament hauria d'haver construït en el mateix sector els equipaments generats per l'operació urbanística, i no traslladar-los a Can Cabassa, com va fer. Aquesta modificació havia de permetre la implantació de la seu de Laboratoris Esteve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.