Fractura al PP: Vázquez-Dodero abandona el grup, manté la regidoria i deixa sola Berta Rodríguez


Temes relacionats

Berta Rodríguez deixa en mans del partit el futur polític de Vázquez-Dodero (22/set/09)

El número 2 del PP afirma que la secció local del partit és el 'corral de mamà Berta' ( 5/nov/08)


  • Comparteix:

Vázquez Dodero, en imatge d'arxiu

Vázquez Dodero, en imatge d'arxiu

El regidor Fernando Vázquez-Dodero abandona el grup municipal del PP, però manté el càrrec de regidor al ple de l'Ajuntament. Vázquez-Dodero ha anunciat la decisió en la sessió d'aquest dilluns. La portaveu del PP, Berta Rodríguez, queda ara com a única representant popular al consistori.

En el torn de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns, Vázquez-Dodero ha anunciat que abandona el grup del PP al ple però que continua com a regidor.

Fernando Vázquez Dodero

Des d'aquest moment, deixo de formar part del grup del PP. Demano que el meu sou de regidor es destini a Càritas.









Ara, la portaveu Berta Rodríguez serà l'única representant popular al ple, mentre que Vázquez-Dodero serà regidor no adscrit. El fins ara membre del PP ja havia mostrat les seves desavinences amb Rodríguez. En un article al blog de Montserrat Nebrera escrit al novembre de l'any passat, Vázquez-Dodero va assegurar que la secció local popular s'havia convertit en un 'corral' on tothom es refugia darrere de 'mamà Berta', en referència a Rodríguez.

Vázquez-Dodero i Rodríguez han declinat fer declaracions a Cugat.cat en acabar el ple.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vaig escoltar el ple...i Vazquez Dodero també va declarar que tot el sou de regidor el destinaria a partir d´ara a Caritas. No tenia perquè fer-ho, però és algo que diu molt d´ell. I el més important, és una persona conseqüent i coherent, on els seus principis estan per sobre de tot. Felictats per la teva decisió.

Clave. Enviat el 22/set/09


AIxò es una mostra de coherencia. No està d'acord amb la manera de funcionar i renuncia a la prestació económica. NO m'agraden aquest del PP, pero s'ha de reconeixer el bon gest i la valentia d'auqest senyor. Ojalà molts actuessin com vostè.

Josep. Enviat el 22/set/09


Des de les profunditats. Bravo per Vázquez-Dodero. Coherència i honradesa política. No cal desitjar mal a ningú, però la trajectòria del PP-corralito a Sant Cugat algú se l'ha de fer mirar (ep!, si volen...).

molt bé!. Enviat el 22/set/09


Aquest senyor hauria d'assumir que la gent que va votar la llista de la qual formava part volia regidors del PP i no independents. És cert que la decisió que ha pres l'avala la llei, però hauria estat més valent: sortir al ple, dir que no estava d'acord amb la línia del grup i deixar pas a un altre. M'agradaria veure la reacció de tots aquests que l'elogien si hagués estat regidor d'un altre partit.

Marta. Enviat el 22/set/09


Yo voté al PP, no voté personas en concreto sino a un partido. Creo que si este señor no está a gusto debería ser coherente y habría de dejar su acta de concejal. Él no es dueño de los votos que recibió la lista municipal para jugar así con la voluntad de los votantes. Mucha hipocresia leo en alguno de los comentarios que me preceden. Y lo de Caritas sólo es una cortina de humo para tapar un gesto indecente.

Jorge. Enviat el 22/set/09


Aquest senyor diu que destinarà el seu sou a Càritas.. ja veurem si o fa de veritat.. si realment vol fer coses per la gent necessitada, hauria d\'haver fet de bon regidor i preocupar-se pel poble. No l\'he vist a cap de les reunions amb associacions, entitats, ni tan sols a les festes majors... Em sembla que, com diuen els castellans \"No es oro todo lo que reluce\" i aquest home no em sembla que ho sigui pas..

Rosa. Enviat el 22/set/09


La gente debería pensar en la razón por la que este hombre deja el partido... ¿no será que considera que el PP es demasialo light y centrista para él?

Luis. Enviat el 22/set/09


Las huestes populares saltan a la yugular. Fieles y mansos trepas que aspiran a ocupar el sitio de Vázquez-Dodero se lanzan a difamar y desprestigiar a quien ha sido valiente. No pueden entender como alguien con tan buena posición, siga trabajando por su pueblo, en coherencia con sus principios y renunciando al sueldo público.

Ronald. Enviat el 22/set/09


Jo Marta, voto persones, persones que formen part dun partit. Només a règims totalitaris els partits estan per damunt de les persones. Clar que la democràcia interna al PP es quelcom que no coneixen.

Oriol. Enviat el 22/set/09


Mama Berta,sus hijos,la familia de la ex del hijo....todo queda en familia.

Magda. Enviat el 22/set/09


Magda, qué grande eres.. hasta estás puesta al día de los últimos acontecimientos... Donde estés tú que se quite la prensa rosa.. A ver si sabemos atacar con fundamentos... ni que tener familiares dentro de los partidos fuera algo extraño, y por ello no tiene que ser reprochable....

Sancugatense . Enviat el 22/set/09


Hace tiempo que dejé de votar al pp de Sant Cugat por la mala gestión de la número uno del partido. Me agrada ver que todavía quedaba alguna persona seria dentro de él. Aplaudo su decisión Sr. Dodero y su coherencia al seguir trabajando desde sus principios, por el pueblo de Sant Cugat y encima renunciando a su asignación económica.

expepero. Enviat el 23/set/09


Pongamos en marcha una iniciativa de renovación en el PP. Fuera Berta y sus chanchullos para dejar paso a gente joven, con ideas, moderna y capacitada para lograr muchos votos en esta ciudad tan pija y españolista, aunque se las de convergente...que se paseen por Valldoreix...a Vazquez Dodero le falta madera de político, su padre profesor del IESE, participa en decenas de empresas, por eso no necesita el dinero. Aplaudo que lo done a Caritas que buena falta hace.

Julio. Enviat el 27/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.