El PSC reitera la proposta d'un pressupost alternatiu d'esquerres i descarta que sigui una opció 'tàctica'


Temes relacionats

ERC i ICV-EUiA prioritzen pactar els pressupostos del 2010 amb l'equip de govern (18/set/09)

El PSC proposa a ICV-EUiA i ERC l'elaboració d'un pressupost municipal alternatiu per marcar perfil d'esquerres (16/set/09)


  • Comparteix:

Les polítiques socials i d'ocupació, el Pla d'Equipaments i el futur reglament de participació ciutadana són les prioritats del grup municipal del PSC en l'inici del curs polític. En una entrevista a Cugat ràdio, el portaveu socialista, Salvador Gausa, ha reiterat la seva proposta als altres grups d'esquerra d'elaborar conjuntament un pressupost alternatiu al de l'equip de govern i ha dit que no es tracta d'una opció tàctica, sinó d'una qüestió de fons.

En l'inici del curs polític, Gausa pronostica una tardor difícil a causa de la crisi econòmica i demana a l'equip de govern que enforteixi les polítiques socials i les polítiques d'ocupació, que considera la principal assignatura pendent. El portaveu del PSC reitera la crida als altres grups d'esquerra per elaborar conjuntament un pressupost alternatiu al de l'equip de govern i visualitzar, així, un opció de govern diferent a la de CiU.

Gausa ha dit que no se sent decebut pel fet que ICV-EUiA i ERC no hagin considerat prioritari aquest oferiment i ha afirmat que l'acció conjunta dels tres partits no hauria de respondre al 'tacticisme'.

Salvador Gausa

No és un plantejament tàctic, sinó necessari. La gent que pensem que el model de CiU no és bo ho hem de visualitzar.


Entrevistat aquest dimarts a Cugat ràdio, Gausa ha dit també que el Pla d'Equipaments marcarà també el curs polític, així com el futur reglament de participació ciutadana que s'està negociant en el marc de la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM).

Salvador Gausa no ha aclarit si tornarà a ser el cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals i ha dit que és una qüestió que ha de decidir el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.