Vázquez-Dodero esgotarà el mandat com a regidor no adscrit i atribueix la marxa a la manca de sintonia amb el grup del PP


Temes relacionats

Fractura al PP: Vázquez-Dodero abandona el grup, manté la regidoria i deixa sola Berta Rodríguez (22/set/09)

Berta Rodríguez deixa en mans del partit el futur polític de Vázquez-Dodero (22/set/09)


  • Comparteix:

Vázquez-Dodero

Vázquez-Dodero

Fernando Vázquez-Dodero pretén esgotar el mandat com a regidor no adscrit després d'haver abandonat el PP al ple municipal. El fins ara representant popular admet a Cugat.cat que ha pres aquesta decisió per la manca de sintonia amb el grup municipal que encapçala Berta Rodríguez.

Vázquez-Dodero assegura que continuarà com a càrrec electe per respecte als votants que el van elegir en les eleccions municipals. Pel que fa a la resta de mandat, el regidor no adscrit diu que intentarà fer la seva feina 'el millor possible'.

En paral·lel, Vázquez diu que 'encara és aviat' per decidir si continuarà com a militant del PP.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cal ser coherent fin al final. La credencial no et pertany a tu, és del partit. Fernando torna-la i surt per la porta gran. L'ètica no pot anar de capa caiguda en el món de la política local. Ni en el PP , ni en cap altra formació política . Potser , en àmbit superiors , els valors són uns altres . A nivell local , a on ens coneixem tots, no podem jugar a allò que no ens agrada dels de dalt

Xandri. Enviat el 24/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.