Recoder critica les impugnacions de Núñez en planejaments urbanístics fora de Torre Negra


Temes relacionats

Núñez: 'L'alcalde no té legitimitat per dir que l'actuació de l'Ajuntament s'ajusta a la legalitat' (24/set/09)

Laboratoris Esteve reitera la voluntat de venir a la ciutat, tot i la sentència del TSJC (23/set/09)

Núñez i Navarro, satisfet amb l'escrit del Síndic de Greuges de Catalunya sobre Torre Negra (17/set/09)

L'escrit del Síndic de Greuges sobre Torre Negra és 'ple d'inexactituds', segons Recoder (16/set/09)

El Síndic de Greuges de Catalunya censura l''obstruccionisme' de l'Ajuntament a Torre Negra (15/set/09)


  • Comparteix:

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat al grup Núñez i Navarro que la defensa de Torre Negra no és una determinació personal sinó que ho és de tot el consistori. Recoder respon així les paraules del grup immobiliari, que considera que l'alcalde no té legitimitat per afirmar que l'actuació de l'Ajuntament s'ajusta a la legalitat. L'alcalde ha afegit que l''obcecació' del grup, que està impugnant planejaments urbanístics a diferents sectors de la ciutat, està causant molts perjudicis a Sant Cugat impedint, per exemple, l'arribada dels Laboratoris Esteve.

Lluís Recoder té la sensació que algú s'està prenent com una qüestió personal un tema de ciutat i ha recordat els perjudicis que li suposa a l'Ajuntament l'actuació del grup Núñez i Navarro.

Lluís Recoder

Una cosa és que un promotor defensi els seus drets als tribunals per una actuació concreta i una altra és que aquest promotor vagi fent demandes judicials en qualsevol planejament en qualsevol sector de la ciutat.











L'alcalde ha explicat que aquesta 'obcecació' del grup immobiliari fa que estigui impugnat un planejament que hauria de permetre l'arribada d'una planta de producció dels Laboratoris Esteve, de la seva fundació i del seu departament de R+D.

Recoder ha lamentat que l'urbanisme municipal estigui constantment a l''ull de l'huracà', amb molts fronts oberts als tribunals per qualsevol tema que no té res a veure amb Torre Negra, i amb la despesa que suposa en defensa jurídica. Tot es deu, ha ressaltat l'alcalde, al fet de defensar una idea en què creu la gran majoria de la població.

Aquesta polèmica entre el grup immobiliari i l'alcalde de la ciutat s'ha originat per l'aparició d'un escrit del Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, crític amb l'actuació del consistori santcugatenc en l'afer que l'enfronta amb Núñez i Navarro per la preservació del sector de la Torre Negra.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amic Recorder es molt fàcil, si aquesta empresa troba irregularitats amb la seva gestió ens fa un favor a la ciutadania per que destapa les il•legalitats que la teva majoria absoluta esta fent a la nostra ciutat. Es veritat que quant es fan les coses malament tenim que pagar advocats molts cars i despeses etc, però això gràcies a les decisions del ple a la hora de votar il•legalitats. L'empresa esta lluitant per demostrar que el consistori fa actuacions en contra de els seus interessos i ara també demostra que als interessos del ciutadans. No soc partidari d'altre partit polític i estic totalment a favor de la protecció de torre negra.

Sav. Enviat el 24/set/09


Totalment d’acord amb en Sav. Les manifestacions del Alcalde demostren arrogància. Ha d’acceptar que els Tribunals no li donen la raó per que no està complint amb la llei. En lloc d’atacar a qui li planta cara hauria de responsabilitzar-se dels seus errors. Prou malversar els diners dels Sancugatencs!

JC. Enviat el 25/set/09


Totalment d’acord amb en Sav. Les manifestacions del Alcalde demostren arrogància. Ha d’acceptar que els Tribunals no li donen la raó per que no està complint amb la llei. En lloc d’atacar a qui li planta cara hauria de responsabilitzar-se dels seus errors. Prou malversar els diners dels Sancugatencs!

JC. Enviat el 25/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.