Recoder diu estar motivat per treballar pel país però evita revelar si anirà a les llistes de CiU al Parlament


  • Comparteix:

Lluís Recoder, durant l'entrevista a Cugat tv

Lluís Recoder, durant l'entrevista a Cugat tv

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, es mostra 'motivat per continuar treballant pel país', tot i que no aclareix si el seu nom figurarà a les llistes de CiU a les eleccions al Parlament. En una entrevista a Cugat tv, Recoder ha donat per tancada l'estratègia d'anar 'tallant amarres' amb les seves responsabilitats supramunicipals i ha assegurat que el càrrec d'alcalde és compatible amb ocupar un escó al Parlament. Mira l'entrevista íntegra a Cugat tv

Entrevistat aquest divendres a Cugat tv, Lluís Recoder ha dit que encara desconeix si el líder de CiU, Artur Mas, li tornarà a oferir un dels primers llocs de la llista electoral de la federació nacionalista al Parlament, com ja va fer en els anteriors comicis. En aquella ocasió Recoder va rebutjar l'oferta, però ara el dirigent de CDC obre les portes a una major implicació amb el projecte de la federació a nivell nacional.

Lluís Recoder

Estem en un moment molt delicat, no només pel meu partit sinó pel país. Jo sóc d'un partit però milito pel país. Si hi ets, no t'ho pots mirar com a espectador.


Recoder es declara 'motivat per continuar treballant pel país' i no abandonar la seva trajectòria política, donant per tancada l'etapa d'anar 'tallant amarres' amb les responsabilitats supramunicipals a l'executiva nacional del seu partit i al Parlament. En aquest sentit, l'alcalde veu compatible continuar al capdavant del consistori i ocupar un escó a la cambra catalana després d'uns anys d'haver-se dedicat íntegrament a les funcions d'alcalde.

Lluís Recoder

Jo he estat diputat i alcalde, i es podia compatibilitzar. Ho vaig deixar quan vam passar a l'oposició. Ja es veurà si això afectaria la meva continuïtat a l'alcaldia.



Lluís Recoder deixa clar que està a disposició del seu partit per assumir més responsabilitats, tot i que diu no saber si això es traduirà en formar part de la llista electoral de CiU a les eleccions al Parlament de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.