Rodríguez: 'Vázquez-Dodero ha de tornar al PP l'acta de regidor'


Temes relacionats

Vázquez-Dodero esgotarà el mandat com a regidor no adscrit i atribueix la marxa a la manca de sintonia amb el grup del PP (23/set/09)

El PP de Catalunya titlla Vázquez-Dodero de 'trànsfuga' i li reclama que retorni l'acta de regidor 'per ètica' (23/set/09)

Fractura al PP: Vázquez-Dodero abandona el grup, manté la regidoria i deixa sola Berta Rodríguez (22/set/09)


  • Comparteix:

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, assegura que Fernando Vázquez-Dodero ja no és membre del Partit Popular i li demana que retorni al partit l'acta de regidor. Rodríguez es desmarca de la direcció del PP de Catalunya i nega que Vázquez-Dodero sigui un 'trànsfuga', però remarca que va ser elegit regidor en una llista popular i que ara hauria de deixar lloc a un altre membre del partit.

En una entrevista a Cugat ràdio per abordar l'inici del curs polític, Rodríguez ha reconegut que l'anunci de l'ara regidor no adscrit en l'últim ple municipal la va sorprendre, tot i admetre que hi havia discrepàncies entre el regidor i la direcció del partit. Rodríguez ha assegurat que Fernando Vázquez-Dodero ja no és membre del PP i li ha reclamat que retorni l'acta de regidor.

Berta Rodríguez

Ha marxat del partit. No és transfuguisme, perquè no l'ha adoptat cap altre grup. L'acta de regidor l'ha de tornar al PP.


Fonts de la direcció del PP de Catalunya van qualificar Vázquez-Dodero de 'trànsfuga' i van atribuir la seva marxa del grup municipal popular a 'temes personals' i al fet que l'exregidor del PP no va tenir el protagonisme que esperava en la recent renovació de la direcció local del partit. De la seva banda, Vázquez Dodero va anunciar que pretén esgotar el mandat com a regidor no adscrit.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A mi si el Vázquez dodero aquest torna l'acta o no me la porta més aviat fluixa. El que si que hauria de tornar la berta és el dni, perquè votant a favor de la guerra d'Iraq va enviar a la mort a joves i va provocar la destrucció. Que torni el dni, que fa temps que no és persona!

Genís. Enviat el 28/set/09


Genís, llegint les teves opinions un es dóna compte que tu no has de tornar rés, doncs és clar que ets un indocumentat.

Emili. Enviat el 29/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.