ICV-EUiA creu que Recoder ha enganyat els veïns de la Floresta perquè no ha urbanitzat el districte


  • Comparteix:

ICV-EUiA denuncia la necessitat d'urbanitzar el districte de La Floresta

ICV-EUiA denuncia la necessitat d'urbanitzar el districte de La Floresta

ICV-EUiA assegura que Recoder ha enganyat els veïns de la Floresta perquè no ha urbanitzat el districte tal com havia promès en la campanya electoral. El grup ecosocialista considera que la situació actual de la Floresta està causada per una mala gestió econòmica i dels problemes veïnals a la zona. A més, ICV-EUiA subratlla la importància de millorar les condicions de vida dels veïns i de facilitar-los la mobilitat al districte.

ICV-EUiA ha afirmat aquest dimarts en una roda de premsa que l'alcalde, Lluís Recoder, no ha complert les promeses d'urbanització de la Floresta, ja que un 70% del districte necessita millores urbanístiques. A més, el grup municipal assegura que tampoc hi ha hagut millores en la línia d'autobusos que va fins el districte.

El portaveu del grup municipal, Xavier Boix, denuncia l'incompliment de les promeses electorals de l'alcalde.

Xavier Boix

És evident que Recoder ha enganyat als veïns de la Floresta. Havia promès que acabaria amb el dèficit d'urbanització del districte.


El grup municipal considera que l'equip de govern ha fet una mala gestió econòmica, ja que va engegar l'arranjament del carrer Diputació quan els veïns de la Floresta no hi estaven d'acord, i va deixar de banda altres espais on les obres són prioritàries. Ho explica Boix.

Xavier Boix

L'equip de govern engega l'arranjament del carrer Diputació en contra dels veïns de la Floresta. Tots els carrers importants estan sense urbanitzar.





ICV-EUiA també denuncia que la no urbanització del districte comporta l'incompliment d'un dels punts pactats en els pressupostos de 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.