L'alcalde Recoder assisteix al tradicional esmorzar de Sant Jordi del president Pujol


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde va assistir, ahir, al tradicional esmorzar que convoca el president de la Generalitat en motiu de la festivitat de Sant Jordi. Enguany, la xocolata amb melindros al pati del tarongers va tenir un caire especialment emotiu ja que es es tractava de l'últim esmorzar de Jordi Pujol com a president de la Generalitat.

Lluís Recoder va participar ahir, en qualitat de diputat de Convergència i Unió, al tradicional esmorzar que Jordi Pujol oferia al Palau de la Generalitat. La comitiva, que va aplegar unes tres mil persones de l'àmbit polític, cultural i econòmic de Catalunya, va gaudir dels tradicionals melindros amb xocolata.

La missa, presidida per l'arquebisbe de Barcelona Ricard Maria Carles, i la benedicció de les roses van ser els actes que van precedir l'esmorzar. Segons l'alcalde Lluís Recoder l'acte d'ahir va tenir un caràcter especialment emotiu tenint en compte que va ser l'últim esmorzar institucional de Jordi Pujol com a president de la Generalitat:

Lluís Recoder

Aprecio profundament al president Pujol tant personalment com políticament


En el camp més polític, Pujol s'ha oposat rotundament a doblar les hores de castellà en el cicle educatiu de primària com pretén el govern del PP, perquè segons ha dit posaria en perill el català. Alhora, ha tret importància al fet que aquest Sant Jordi fos el seu últim com a amfitrió i ha afirmat que seguirà servint Catalunya d'una manera o altre com a fet des dels 16 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.