CiU justifica la situació d'urbanització de la Floresta per la crítica situació econòmica


Temes relacionats

ICV-EUiA creu que Recoder ha enganyat els veïns de la Floresta perquè no ha urbanitzat el districte (30/set/09)


  • Comparteix:

Recasens ha afirmat que els principals carrers del districte estan urbanitzats

Recasens ha afirmat que els principals carrers del districte estan urbanitzats

El portaveu municipal de CiU, Joan Recasens, respon a ICV-EUiA que no s'ha pogut avançar en la urbanització de la Floresta a causa de l'actual situació econòmica. Recasens afirma que l'equip de govern es va comprometre a millorar la situació del districte en el pacte dels pressupostos de 2009 'sempre que ho permetessin els recursos'. També ha destacat que sí que s'ha millorat la mobilitat i les condicions de vida dels veïns de la Floresta.

ICV-EUiA ha afimat aquest dimarts en una roda de premsa que l'alcalde, Lluís Recoder, no ha complert les promeses d'urbanització de la Floresta, ja que un 70% del districte necessita millores urbanístiques. Davant això, el portaveu municipal de CiU, Joan Recasens, ha explicat que l'alcalde no ha trencat el seu compromís amb els veïns de la Floresta perquè el pacte estava condicionat a tenir els recursos econòmics disponibles. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Recasens

Estem en una situació econòmica complicada que també afecta els Ajuntaments. El nostre era un compromís condicionat per l'existència de recursos.


El portaveu municipal de CiU també ha rebutjat la crítica de no-millora en la línia d'autobusos que va fins el districte, ja que, segons afirma, hi ha hagut millores de freqüències de pas i qualitat del transport públic.

Joan Recasens

La gent sap que s'ha millorat el transport públic a la Floresta quant a freqüències, qualitat i horaris.


A més, Recasens ha afegit que els carrers principals de la Floresta, en general, estan urbanitzats, i que qualsevol persona que conegui el districte 'sap que dir que les vies públiques del districte no estan urbanitzades és rotundament fals.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.