Turu obre la porta al retorn de CiU-Actuem al govern de Valldoreix


Temes relacionats

Tots els partits aposten per un nou acostament entre govern i oposició a Valldoreix (30/set/09)


  • Comparteix:

Montserrat Turu en una imatge d'arxiu

Montserrat Turu en una imatge d'arxiu

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha obert la porta al retorn de CiU-Actuem al govern de Valldoreix. En una entrevista a Cugat tv, Turu ha dit que des del mes d'agost s'han obert converses amb el grup nacionalista, ara a l'oposició, per arribar a acords sobre els projectes bàsics, com ara el pla d'equipaments per a la nova centralitat de Valldoreix. Mira l'entrevista íntegra a Cugat tv

Turu ha valorat positivament l'actitud de CiU-Actuem en l'última junta de veïns, quan va retirar de l'ordre del dia alguns punts polèmics i va sumar-se a tots els acords. Segons la presidenta de l'EMD, s'han obert converses entre els dos grups per pactar els principals projectes del que queda de mandat i no es descarta un retorn dels nacionalistes a l'equip de govern.

Montserrat Turu

S'està treballant en generar confiança i això es va començar a veure a l'última junta de veïns. CiU-A va fer un gest.



Turu ha indicat que, a banda de les qüestions pressupostàries, el pla d'equipaments de la nova centralitat de Valldoreix és el principal acord que haurien d'assolir els dos grups pel que queda de mandat.

Montserrat Turu

El més rellevant és desencallar el concurs d'idees per a la plaça de centralitat. És un pla d'equipaments important.




Entrevistada a Cugat tv, Turu també s'ha referit al projecte de 'zona verda' d'aparcament a l'entorn de l'estació dels FGC de Valldoreix. Turu ha explicat que l'EMD ja ha rebut més de 2.000 peticions de ciutadans de Valldoreix i Sant Cugat per acollir-se a aquesta modalitat, i ha afegit que en les properes setmanes caldrà estudiar si és necessari o no limitar l'accés a aquesta zona als veïns de Valldoreix i de les zones de Sant Cugat més pròximes a l'estació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sra. Turu, tindra que demanar permis al PSC de St.Cugat abans de oferir res.

Antoni C.. Enviat el 2/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.