CiU-Actuem no acceptarà una oferta rebaixada per refer el govern a l'EMD


Temes relacionats

Turu obre la porta al retorn de CiU-Actuem al govern de Valldoreix ( 2/oct/09)


  • Comparteix:

L'exvicepresident de l'EMD, Josep Puig, en imatge d'arxiu

L'exvicepresident de l'EMD, Josep Puig, en imatge d'arxiu

El grup de CiU-Actuem està a l'espera de que la Candidatura de Progrés i Catalanista que encapçala la presidenta de l'EMD Valldoreix, Montserrat Turu, els faci una proposta per refer el pacte de govern. CiU-Actuem confia poder arribar a un nou acord però adverteix que no acceptaran un pacte 'rebaixat' que no inclogui les atribucions amb què comptaven abans del trencament a finals de l'any passat.

L'exvicepresident de l'EMD i membre de CiU-Actuem, Josep Puig, ha destacat que ells poden governar des del ple, amb els cinc vocals amb què compten però que l'objectiu prioritari és arribar a un pacte de govern. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Puig

Nosaltres des del ple podem governar però entenem que el més important és refer el pacte per treballar conjuntament.









En aquest sentit, Puig ha destacat que estan a l'espera que es materialitzi una proposta per part de la Candidatura de Progrés i Catalanista, tot i que alhora han advertit que no acceptaran un pacte de mínims.

Josep Puig

El que està clar és que nosaltres volem estar amb les condicions amb què estàvem en el pacte anterior, amb les mateixes atribucions que teníem abans.




Puig també ha destacat que la setmana passada ja es van trobar amb el grup de Turu per començar a establir ponts de diàleg. Segons Turu, cal materialitzar i concretar aquestes converses pel bé de tots els valldoreixencs.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vol dir cobrant i possan pals a la roda, veritat Sr.Puig ?

Andrea. Enviat el 2/oct/09


Sra Andrea,el Sr.Puig es refereix a las atribucions i no a les retribucions com vostè malintencionadament expressa.Qui possa pals a les rodes?.Que es del P.S.C. vostè?.

Anna. Enviat el 2/oct/09


Sra. Andrea, l´unica persona que mira els seus interessos economics es la Sra.Turu. Quan li van rebaixar el sou a 47.000€ li va semblar poc i va renunciar a treballar a jornada sencera a la EMD i va tornar al seu antic lloc de treball de funcionaria. Aixi, cobra el seu sou de funcionaria + dietes i asistencies a la EMD. No sigui demagoga.

Enric. Enviat el 2/oct/09


Sra. Andrea, cambien el discurso que se les nota,igualito que "la veu de Valldoreix"(panfleto del PSC). Parece que no le interesa que el gobierno actual y CIU-ACTUEM reediten el pacto, y creo que es la presidenta en estos momentos quien tiene la mayor responsabilidad. Espero que por fin se haya dado cuenta que no puede gobernar en minoría, bueno poder si que puede, de hecho lo está haciendo y así va Valldoreix. El pacto de gobierno tardó meses y participaron todas las fuerzas políticas, con lo que todos estaban de acuerdo. Tan difícil es reeditarlo y trabajar juntos por el bien común?? Parece que para algunos sí, y luego se llaman de "izquierdas"

francisco. Enviat el 2/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.