Carme Figueras (PSC) afirma que la prioritat del govern són les mesures anticrisi


  • Comparteix:

La diputada del PSC al Parlament Carme Figueras afirma que la prioritat del govern són les mesures anticrisi per enfortir el teixit productiu i l'economia. En una conferència que ha tingut lloc aquest dimarts a la seu del PSC de la ciutat, l'exconsellera Figueras ha explicat quines seran les principals actuacions del govern amb el nou finançament. La diputada socialista ha dit que les polítiques socials hi tindran un pes important i que es prendran mesures per aconseguir un avenç i un progrés a Catalunya que la faci sortir de la crisi.

Carme Figueras ha subratllat que les mesures anticrisi són la prioritat del govern, però que també es té en compte la necessitat de generar una cobertura social que no exclogui a ningú. La diputada del PSC ha fet referència a actuacions específiques en l'àmbit de polítiques socials, com la llei de dependència i les beques a menjadors. A més, Figueras ha dit que el govern compta amb els pressupostos generals de l'Estat per millorar les infraestructures catalanes.

L'exconsellera de Benestar i Família i diputada al Parlament, Carme Figueras, afirma que l'objectiu principal del govern és que Catalunya progressi.

Carme Figueras

La primera prioritat són les mesures contra la crisi, que són tot allò que enforteix el teixit productiu i dóna a Catalunya una empenta per assolir el progrés econòmic.



D'altra banda, Figueras ha justificat la pujada d'impostos del govern de Zapatero com una mesura per assolir un estat del benestar que estigui al nivell de la majoria de països europeus. La diputada socialista ha dit que Espanya és un dels països de la Unió Europea amb menor pressió fiscal, i que 'si es vol mantenir un bon nivell de prestacions socials, una de les mesures necessàries és l'increment dels impostos'.

Carme Figueras

Estem consolidant un Estat del benestar a l'alçada de tots els països de la Unió Europea. Els ingressos han de correspondre's amb aquesta intenció.




Sota el títol 'El nou finançament i les polítiques socials a Catalunya', la conferència de Figueras ha servit per donar a conèixer als santcugatencs les diferents actuacions que té previst dur a terme el govern amb el nou finançament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.