El president del consell de la Floresta critica les declaracions de Jaume Massanés (ICV-EUiA) sobre el districte


Temes relacionats

Unes declaracions impròpies d'un alcalde ( 7/oct/09)


  • Comparteix:

Xavier Amador en una imatge d'arxiu

Xavier Amador en una imatge d'arxiu

El president del consell de districte de la Floresta i membre de l'equip de govern, Xavier Amador, critica les declaracions del regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés sobre el discurs de l'alcalde durant la celebració dels 90 anys de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta. Segons Amador, les paraules de Lluís Recoder van ser 'encertades, sinceres i reals' i afegeix que el mateix Massanés sap la feina que s'està fent en la urbanització del districte.

El regidor ecosocialista Jaume Massanés ha criticat, en un article al seu blog que Cugat diari ha recollit en el seu apartat de columna d'opinió, que l'alcalde hagi dit que 'no s'ha trobat una via de diàleg adequada' per acabar la urbanització de la Floresta.

El president del consell de districte ha criticat que el regidor d'ICV opini sobre un acte 'on només hi va ser dos minuts'. Xavier Amador s'ha mostrat sorprès per l'actitud de l'ecosocialista. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Amador

Em sorprén que ell que participa als grups de treball faci aquestes declaracions quan veu que les peticions són ateses, malgrat gota a gota.



Amador qualifica de 'fàcils' les crítiques que fa Massanés sobre l'equip de govern quan diu que és el 'primer culpable de dinamitar i erosionar les associacions de veïns' i que 'no ha cregut mai en la participació'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Todo lo que dice el señor Masanes es cierto. El ayuntamiento tiene totalmente abandonada La Floresta. Estamos hartos de la falta de atención hacia nosotros y que luego nos digan que la culpa es nuestra por ir a vivir entre la naturaleza.

Natura. Enviat el 8/oct/09


El senyor Amador es un col•leccionista de problemes i de queixes i de manifestacions fora de to (associacions, clubs esportius, regidors, alcaldessa de Valldoreix).

Joanet. Enviat el 9/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.