Massanés (ICV-EUiA) diu que les declaracions del president del consell de districte de la Floresta son 'falses'


Temes relacionats

El president del consell de la Floresta critica les declaracions de Jaume Massanés (ICV-EUiA) sobre el districte ( 8/oct/09)


  • Comparteix:

Jaume Massanés en una foto d'arxiu

Jaume Massanés en una foto d'arxiu

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés diu que les paraules del president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, són 'falses' i assegura a Cugat.cat que ell ha opinat al seu blog sobre les declaracions que va fer l'alcalde durant la celebració dels 90 anys de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta perquè hi va ser. Massanés ha tornat a criticar l'equip de govern per la falta d'urbanització al districte.

Jaume Massanés va criticar un discurs de l'alcalde a la Floresta en un article al seu blog que Cugat diari va recollir en el seu apartat de columnes d'opinió. L'article ha provocat la reacció del president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, i ara Massanés respon les seves acusacions en declaracions a Cugat.cat. Massanés contradiu Amador i diu que va estar a l'acte de la Floresta 'més de dos minuts'.

Jaume Massanés

Vaig estar més de dos minuts a l'acte. No entenc aquesta falsedat de Xavier Amador.



Massanés creu que l'equip de govern és 'el primer culpable de dinamitar i erosionar les associacions de veïns' i afegeix que 'no han cregut mai en la participació'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.