Freixes, president d'ERC: 'Carod continuarà tenint un paper important al partit, tot i no ser a les llistes'


  • Comparteix:

Carod, en un acte a Sant Cugat

Carod, en un acte a Sant Cugat

El president de la secció local d'ERC, Andreu Freixes, assegura que Josep-Lluís Carod-Rovira continuarà tenint 'un paper important', malgrat que el futur candidat republicà, Joan Puigcercós, l'exclou de les llistes al Parlament. Freixes assegura que la decisió de Puigcercós no implica un ruptura entre dos sectors de la formació i afegeix que totes les sensibilitats del partit estaran representades a les candidatures.

Freixes ha qualificat de 'valuosa' l'aportació de Carod al partit i al govern de la Generalitat. Per això, es mostra convençut que el vicepresident del govern mantindrà un rol destacat en el futur polític de la formació i del país. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat.

Andreu Freixes

Carod és un capital per a ERC i tindrà un paper important en el partit.


D'altra banda, Freixes ha afegit veure amb bons ulls que hi hagi més partits que siguin independentistes, en referència al naixement de Reagrupament, el moviment sobiranista liderat per l'exconseller republicà Joan Carretero. No obstant això, Freixes adverteix que es corre el risc de viure una fractura en l'electorat independentista.

Andreu Freixes

L'independentisme encara no és prou fort. Probablement, el pitjor que ens podria passar és que hi hagués una fractura d'aquest electorat.





El cap de setmana vinent, tindrà lloc el consell nacional extraordinari en el qual ERC designarà Joan Puigcercós com a cap de llista a les eleccions al Parlament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amic Freixes,confons el desig amb la realitat que estan força allunyades.El risc de viure una fractura en el electoral independentista amb el Reagrupament no és RISC és una Realitat .El Risc de dividir el vot independentista es corre amb sector del Uriel Bertran i era amb la manca de "generositat" que la direcció ha mostrat en el tracte al home que té el cap més ben amoblat d'ERC i amb un discurs molt estructurat que va portar al partit a les millors cotes des de la Republica. Que la teva capacitat de preveure el futur sigui millor que el meu realisme ¿per què creus que Carod mantindrà un rol important si les promeses que li varen fer s'han anat pel forat del'aigüra? INDEPENDENCIA I REPUBLICA

Narcís Clavell. Enviat el 9/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.