El PSC insta el govern local a accelerar el projecte de biblioteca central per millorar 'un servei deficient'


Temes relacionats

La biblioteca central s'ubicarà al Mil·lenari, i no al nou equipament de Mira-sol (18/des/08)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, els regidors socialistes Àlvar Roda i Salvador Gausa, davant de la biblioteca

D'esquerra a dreta, els regidors socialistes Àlvar Roda i Salvador Gausa, davant de la biblioteca

El PSC reclama una partida al pressupost de l'any vinent per fer realitat la futura biblioteca central de la ciutat. Segons els socialistes, aquesta proposta, que es presentarà al proper ple, serviria per millorar un servei bibliotecari local que consideren 'deficient'.

El PSC ha denunciat que la superfície i el fons del servei bibliotecari de la ciutat estan per sota de la majoria de municipis d'entre 60.000 i 100.000 habitants. Per això, els socialistes aposten per prioritzar el projecte de la biblioteca central en el futur pla d'equipaments i fer-lo realitat en el termini de quatre anys. En aquest sentit, el portaveu local, Salvador Gausa, ha demanat que es faci un estudi de programació en cas que el futur espai bibliotecari es basi en l'ampliació de la biblioteca del Mil·lenari. Segons Gausa, cal accelerar aquest projecte.

Salvador Gausa

Una biblioteca no s'improvisa i necessita un termini llarg de temps. Si no comencem ara, no la tindrem d'aquí a quatre anys.



Gausa també ha reclamat que s'aclareixin alguns aspectes del projecte de biblioteca central que s'havia de construir a Mira-sol i que finalment es va descartar.

Salvador Gausa

Algú ens haurà d'explicar el que va costar aquell projecte i deixar-lo a la taula.




En la moció que presentaran al proper ple, els socialistes també demanen que el pla d'equipaments inclogui reserves de sòl per crear punts bibliotecaris de proximitat a Valldoreix i Volpelleres, tal com va aprovar el plenari municipal l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.